Konflikt Rääma põhikoolis käärib edasi (2)

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus õppeaasta, aga ikka seesama konflikt.
Uus õppeaasta, aga ikka seesama konflikt. Foto: Mailiis Ollino

Võiks ju arvata, et pärast mitut lepituskohtumist, restardiplaani ja koolirahu väljakuulutamist on kadunud suvel Pärnu Rääma põhikooli ümber lahvatanud pinged. Linnavalitsuse ja direktori arvates nii ongi, kuid osa õpetajaid näeb olukorda teisiti.

Vahetult enne kooliaasta algust lahkus Rääma koolist kaks õpetajat, üks lahkumisavaldus on sisse antud. “Kuigi räägime restardist, siis tegelikult on ikkagi pinged õhus. Mind ei ole küll kiusatud, kuid seda ei saa võtta ainult oma mätta otsast. Väga valus on, kui mõnda kolleegi suhtutakse halvustavalt. Me oleme heauskselt oodanud seisu paranemist, kuid siis tuleb jälle halb üllatus. Siis aga arvatakse linnavalitsuses, et oleme pisut kannatamatud. Kogu see olukord tundub lõputu. Tahaksin töötada kollektiivis, kus päriselt saadakse hästi läbi, mitte ei tehta ainult nägu,” avaldas koolis kümneid aastaid töötanud ja sealt peagi lahkuda kavatsev õpetaja.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles