Pärnu linn tunnustab õpetajaid

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta õpetaja auhinnagala Pärnu Kontserdimajas.
Aasta õpetaja auhinnagala Pärnu Kontserdimajas. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsus määras aasta haridustöötajate preemiad, mis jagatakse välja õpetajate päeval kontserdimajas.

Aasta noore õpetaja nimetus omistatakse Jõõpre kooli õpetajale Sten Sangale ja elutööpreemiana pälvis aastate õpetaja tiitli Pärnu muusikakooli akordioniõpetaja Reet Nurming.

Aasta õpetajad on aga Ingrid Jasmin, kes õpetab Laine Mägi tantsukoolis, Koidula gümnaasiumi majandus- ja ettevõtlusõpetaja Birgit Peterson, Paikuse põhikooli bioloogia- ja loodusõpetuse õpetaja Maarja Tärk, Sütevaka humanitaargümnaasiumi füüsika-,  keemia- ja loodusõpetuse õpetaja Erkki Tempel.

Aasta tugispetsialist on Ülejõe põhikooli kasvatustöö metoodik Eevi Palu. Aasta hariduse sõbra tiitlit kannab Tralli lasteaia majandusjuhataja Aime Bräutigam. Aasta haridusjuhiks nimetati Vanalinna põhikooli direktor Pille Tahker ja aasta noorsootöötajaks Mai kooli direktori asetäitja noorsootöö alal Lea Lips.

Hariduse aastapreemia 2200 eurot määras linn Pärnu täiskasvanute gümnaasiumile. Muude aasta haridustöötaja tiitlitega kaasneb 1050 euro suurune preemia.

Tunnustused antakse üle õpetajate päeval, 5. oktoobril Pärnu kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles