Autosportlased kihutasid Piiroja krossirajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra autosportlane Janno Õis kihutas Piiroja krossil esikveoliste klassis pjedestaali kõrgeimale astmele.
Vändra autosportlane Janno Õis kihutas Piiroja krossil esikveoliste klassis pjedestaali kõrgeimale astmele. Foto: Pille Russi

Pärnumaa tehnikaspordiklubi Erki Sport superkrossi karikasarja kaheksandal etapil jahtisid viie masinaklassi võistlejad Põltsamaa külje all Piiroja rajal Pärnu Viikingi spaahotelli auhindu ja krosskardisõitjad kihutasid Eesti karikavõistluste arvestuses.

Esikveoliste autode finaalis tuiskas esimesena finišisse Janno Õis (Honda Civic), kannul Martin Kutser (Volkswagen Golf 2) ja Aivo Ojala (Honda Civic). Noorte konkurentsis võitis etapi Romet Reisin (Honda Civic), teiseks tuli Karl-Kenneth Neuhaus (Honda Civic) ja kolmas oli Armin-Marlon Mängel (Volkswagen Golf 2).

Vabaklassis võitis Piiroja krossi Ainar Arula (Mitsubishi Lancer Evo 6), järgnesid Tiit Reinaas (VAZ 2105) ja Arvo Aarde (Subaru Impreza). Tagaveoliste autode arvestuses teenis esikoha punktid Andrus Vendel (BMW 318). Rahvakrossi finaalsõidus pani oma paremuse maksma Kevin Allik (Mazda MX3), teise auhinna vääriliselt kihutas Rainis Tiri (Ford Puma) ja kolmandana ületas lõpujoone Taavi Labi (Opel Astra).

650 ccm krossikartide võidukihutamisel oli taas kiireim lõunanaaber Davis Tobiass, teise koha teenis vanameister Peep Langeproon ja kolmandaks tuli Laur Langeproon. 250 ccm klassi auhindu jahtinud Venemaa poistest oli parem Nikita Mazurchik ja teiseks tuli Kirill Stepanov.

Pika ja sündmusrohke võistluspäeva viimases vaatuses, seitse ringi kestnud superfinaalis tuiskas esimesena finišisse Rainis Tiri, tema kannul Einar Heljand ja Margus Suigusaar.

Superkrossihooaja viimane etapp sõidetakse 7. oktoobril Raplamaal Ohekatku rajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles