Video ja galerii: sügismaru lükkas ümber rannaelevandi ja tõi päevavalgele kotitäite kaupa Weekendi napsiklaase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kogu päeva möllanud sügistormi eel jõuti küll suurem osa inventari rannast minema viia, kuid siiski tekitas torm kaose, ajades ümber rannaelevandi ja lükates viltu võrkpallivõrgu poste ja rannakabiine. Samuti tuleb uuesti alustada promenaadi korrastamisega.

“Olukord oli siin hommikul suhteliselt metsik ja teha on veel kõvasti,” rääkis ranna heakorra eest vastutav OÜ Kesklinna Parkide juht Kalju Villota.

Tõusuvesi oli ära viinud osa laudteedest, mis Villota sõnutsi saadi küll kätte ja laoti talveks riita. “Mõni laudtee sai natukene kannata ja tuleb kevadel lasta korda teha. Tuli ka kõvasti Weekendi-aegseid asju välja: mitu kotitäit Jägermeistri “katseklaase”,” ütles Villota.

Kõige suurem töö ootab aga ees promenaadil, mis tuleb uuesti korrastada. “Promenaadi tegime kaks päeva tagasi korda. See on nüüd lamu ja liiva täis jälle,” tõdes ta.

Tõusuvesi lükkas viltu suured riietuskabiinidki. “Need viiakse talveks ära. Suurte kabiinide puhul ei saa kraanaga sisse sõita randa, kuni vesi pole küllalt alanenud. Siis võtame nad osadeks ja transpordime rannast minema,” selgitas ettevõtte juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles