Galerii: Koidula kooli õpilased sportisid tormi kiuste

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval toimus Pärnu Koidula gümnaasiumis meeleolukas, ühtlasi loengutega sisustatud spordipäev.

11.a õpilase Sirle Allikivi kirjelduse kohaselt algas hommik külmalt ja tuuliselt, aga sellest ei lasknud end häirida abituriendid, kes staadionil köieveos ja 800 meetri jooksus mõõtu võtsid ja hiljem kesklinnas huvitava orienteerumisraja läbisid.

Orienteerusid 11. klassidki, kes halvast ilmast hoolimata Pärnu orienteerumisklubi juhendamisel Raeküla metsarajal punkte otsisid ja ülesandeid lahendasid.

Koolimajas tegid õpilased nutika spordiviktoriini Kahoot-keskkonnas ja abiturient Siim Orgvee rääkis kümnendikele õpilastele toitumisest, treeningust ja inimese anatoomiast.

Kooli staadionil võisteldi ebatraditsioonilistes teatevõistlustes. Peale pendelteatejooksu pidid õpilased jooksma, hoides tennisepalli reketil, hularõngaga ja lõpuks koti sees hüppama. Teemapäeva lõpetas ekstreemseid ilmaolusid trotsides jalgpalliturniir, mis on üks kogu õppeaasta kestva kooliolümpia aladest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles