Linnuvaatleja sattus peale jultunud küttidele

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inspektorid avastasid Laos varjendist mõnekümne meetri kaugusel roostikust seljakoti, milles muu hulgas oli 36 pliihaavlitega täidetud padrunit, aku ja elektrooniline peibutusvahend kõlariga.
Inspektorid avastasid Laos varjendist mõnekümne meetri kaugusel roostikust seljakoti, milles muu hulgas oli 36 pliihaavlitega täidetud padrunit, aku ja elektrooniline peibutusvahend kõlariga. Foto: Indrek Tammekänd

See oli juba kolmas kord, kui linnustikuekspert Indrek Tammekänd, kelle hobi on linnuvaatlus, sattus täiesti tahtmatult ilmse jahirikkumise peale.

Läinud neljapäeval läks Tammekänd Kihnu rännet jälgima. “See on just see koht, kus linnuhuvilised tahaks sügist veeta,” kõneles ta.

Tammekänd nautis õhtupimeduses Kihnu majaka lähedal kuupaistel kaunist rannavaadet, kui kõrval hakkas pihta tulistamine. Seadus ei luba Tammekännu ütlust mööda pimedas linde küttida. Mõne aja pärast liikus jahipidaja rannast eemale ja sattus Tammekännuga vastamisi, ehmus ja põgenes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles