Galerii: alustavad ettevõtjad panid katseturul oma müügioskused proovile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ettevõtlusnädala raames korraldasid äri- ja ametinaiste klubi BPW tegusad naised eile Pärnu Kaubamajakas turu alustavatele ettevõtjatele, kes oma toodetega seal kauplesid.

Sel aastal on ettevõtlusnädala ühendav hüüdlause “Samm sinu unistusteni”. Turu mõte ongi anda alustavatele ettevõtjatele hoogu ja julgust edenemiseks. “Meie klubi naised on väga palju ettevõtlusest unistajatega kokku puutunud ja teame, et väga paljudel on hirm tulla oma toote või teenusega avalikult väja, teha esimene müük,” sõnas BPW klubi Pärnu president ja katseturu idee autor Siiri Erala. Lisades, et see turg aitab hirmudest üle saada ja reaalselt raha teenima hakata.

Matemaatikat õpetavat mängu lastele tutvustanud Gerlika Ree märkis, et on oma tootega Kaubamajakas väljas esimest korda. Ühtegi mängu küll müüa ei õnnestunud, kuid see ei olevat Ree kinnitusel üldse eesmärk olnud. Oluline oli tulla tootega välja ja seda tutvustada. See sai tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles