Vabaerakonna Pärnumaa piirkonna juht: Ootused uuele juhtkonnale on suured

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaerakonna Pärnumaa piirkonna juht Heli Künnapas jäi erakorraliste valimiste tulemusega rahule.
Vabaerakonna Pärnumaa piirkonna juht Heli Künnapas jäi erakorraliste valimiste tulemusega rahule. Foto: Urmas Luik

Nädalavahetusel valiti Vabaerakonna esimeheks Kaul Nurm, kelle poolt hääletas 125 liiget. Partei Pärnumaa piirkonna juhi Heli Künnapase sõnutsi kaasnevad uue esimehega suured lootused ja ootused nii erakonnalt kui ka valijatelt.

Künnapas, kes isegi kandideeris, kuid valituks ei osutunud, jäi tulemusega siiski rahule.

“Juhatusse said eri arvamustega inimesed. Aga neid, keda mina pooldan, pääses sinna rohkem, kuna Kaul Nurme toetajaid sai juhatusse rohkem kui Andres Herkeli omi,” selgitas Künnapas.

“Nurm ütles, et ta ei tea, kas see on võit, pigem on see suur kohustus ja koorem ta õlul. Eks me ise oota endalt palju, samuti valijad ja ülejäänud pealtvaatajad,” ütles Künnapas.

Vabaerakonna erakorraline üldkogu valis pühapäeval erakonna esimeheks Nurme, kes edestas kindlalt senist juhti Herkelit. Nurm kogus 125, Herkel 91 ja Tarmo Kask üheksa häält.

Juhatusse valiti Elo Lutsepp, Herkel, Vahur Kollom, Märt Läänemets, Jüri Adams, Ain Ostra, Enn Meri, Ants Erm, Neeme Kuningas ja Raivo Kokser. Senise juhatuse, aukohtu ja revisjonikomisjoni tagasikutsumise poolt hääletas enamik erakonna liikmeid.

Aukohtusse valiti Epp Alatalu, Lembit Tuur, Eino Muruste ja Jako Kull.

Revisjonikomisjon liikmeteks said Anne Hansberg, Peeter Liinsoo ja Reelika Joakit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles