Kohalikus varjupaigas ootab peret kuus maagilist kassi

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Black-Jack on isane umbes neljakuune kassipoeg, kes praegu elab Pärnu varjupaigas, aga loodab leida kodu. Niisama armsaid peret ootavaid musti miisusid on siinses varjupaigas veel viis.
Black-Jack on isane umbes neljakuune kassipoeg, kes praegu elab Pärnu varjupaigas, aga loodab leida kodu. Niisama armsaid peret ootavaid musti miisusid on siinses varjupaigas veel viis. Foto: Varjupaikade MTÜ

Miks mustad kassid kipuvad varjupaika ülejäänutest kauemaks jääma? Kas tegu on ikka nõiakassiga? “Vaadates nõiasaadete populaarsust teleekraanil, oleme sel aastal lootusrikkad, et paljud kassitahtjad soovivad enda kõrvale just veidike salapära ja maagiat,” lausus Varjupaikade MTÜ projektijuht Anneli Matsi. “Ei ole midagi kaunimat kui läikiv ja siidine must karv ning selle sees kaks säravat smaragdrohelist või merevaigukarva kalliskivi.”

Et enam musti kasse leiaksid peremehe või -naise, korraldab MTÜ juba viiendat korda oktoobris musta kassi kuu, et tõmmata koduta nurrumootoreile palju tähelepanu. Ettevõtmise raames saab musta värvi miisu varjupaigast muretseda loovutustasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles