Galerii: Pärnu kammerkoor esines muusikapäeva puhul bussijaamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rahvusvahelise muusikapäeva puhul kõlasid kaunid Pärnus helid, näiteks kell 18 esines siinne kammerkoor bussijaamas, kus lauljaid oli kuulama kogunenud ligikaudu 60 inimest.

Rahvusvaheline muusikapäev algatati 1975. aastal ja seda tähistatakse 1. oktoobril. Eesti muusikanõukogu korraldas sel puhul suurejoonelise tasuta kontserdiprogrammi, mille raames kõlas elav muusika kogu Eestis.

Maakonnas algas teemapäev Pärnu muusikakooli õpilaste äratuskontserdiga Rüütli platsil ja kogu maakonnas oli rohkelt üritusi. Näiteks saate “Klassikatähed” osalejad esinesid Pärnu kontserdimajas, Pärnu-Jaagupi muusikakooli ja põhikooli õpilased ning Vändra muusikakooli õpilased aga Vändra gümnaasiumis. Kilingi-Nõmme muusikakooli õppurid ja pedagoogid astusid üles sealsamas muusikakoolis ning Pärnu Mai lasteaia mudilased ja õpetajad oma saalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles