Superkrossi viimane vaatus etendub Ohekatku rajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa võidusõitja Ivo Uutar kerkis enne viimast etappi rahvakrossi klassis edetabeli tippu.
Pärnumaa võidusõitja Ivo Uutar kerkis enne viimast etappi rahvakrossi klassis edetabeli tippu. Foto: Pille Russi

Pärnumaa tehnikaspordiklubi Erki Sport superkrossihooaja viimasel etapil jahivad Eesti, Läti ja Venemaa autosportlased pühapäeval Raplamaal Ohekatkul AS Baltic Truck Trade karikaid.

“Tuleb põnev võistluspäev, enamikus masinaklassides on oodata tihedat rebimist sarja võidu nimel,” usub Erki Spordi president Eiki Eriste. “Tavakohaselt lõpetab hooaja mehaanikute sõit, kus sportlaste abimehed saavad krossirajal arveid klaarida.”

Põltsamaal Piiroja rajal sõidetud seitsmenda etapi järel kerkis noorte konkurentsis liidriks Romet Reisin, teisel kohal asub eelmise aasta superkrossi võitja Armin-Marlon Mängel ja kolmas on Marten Põder. Esikveoliste autode klassis läheb viimasele etapile liidrina Janno Õis, talle järgnevad Aivo Ojala ja Martin Kutser. Esikuuikusse mahuvad veel Marko Andreas Muru, Simo Lind ja Raimo Reek.

Tagaveoliste RWD-klassis juhib edetabelit Henri Puhmas, teisel kohal asub Kauri Metsaots ja kolmas on Kristjan Ojaste. 4WD vabaklassis on kindel liider kõigil etappidel punkte kogunud Ainar Arula, madalamaid poodiumikohti jahivad Ameriico Jõffert ja Arvo Aarde.

Kõige põnevam seis on rahvakrossis, kus võrdselt 195 punktiga jagavad liidrikohta Vahur Kupper ja Ivo Uutar ning lähim jälitaja Margus Suigusaar jääb neist maha vaid kuue punktiga. Hea õnne korral võivad hooaja kokkuvõttes jõuda esikolmikusse Einar Heljand, Kevin Allik ja Rainis Tiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles