Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2018/10/02/11463107t1h61a7.jpg)
Pärnu kohvikute nädala eellugu algas üleeile õppereisiga, millele Pärnumaa maitsete aasta toimkond kaasas kokad ja tootjad, keda tabas üllatus üllatuse otsa ja kellele andis aruteluainet kohalike toidutootjate ja -pakkujate soovide ning toorainekoguste üle.
Pärnumaa maitsete aasta projektijuht Kadi Elmeste nimetas päevapikkuse, Metste talu tšillikasvandusest alanud ja Maria talus õhtusöögiga lõppenud õppereisi eesmärgina väiketootjate ja toidupakkujate kontaktide loomist, et mitmekesistada pakkumisi, parendada teenuse taset, soodustada lühikese tarneahela teket ja arendamist.