Jäägrid kahtlustavad sabotaaži

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
21. septembril leiti Munalaiu sadama lähedalt roostikust seljakott, kus sees keelatud jahipidamise vahendid: 36 pliihaavlitega täidetud padrunit, aku ja elektrooniline peibutusvahend ühes kõlariga
21. septembril leiti Munalaiu sadama lähedalt roostikust seljakott, kus sees keelatud jahipidamise vahendid: 36 pliihaavlitega täidetud padrunit, aku ja elektrooniline peibutusvahend ühes kõlariga Foto: Indrek Tammekänd

Eesti jahimeeste seltsi esimees Tõnis Korts kahtleb, kas ülemöödunud reedel Munalaiu sadama lähedal linde küttinud itaallaste lähedalt leitud seljakott keelatud jahipidamisvahenditega ikka kuulus neile. “Kas see kott sokutati sinna, sest teada on äärmuslikke inimesi, kes tegelevad provokatsioonidega? Jahimehed ei kasuta pliihaavleid ammu juba, eriti külalisjahil,” kinnitas Korts, lugedes koti leidmise asjaolusid kahtlaseks.

Kuigi keskkonnainspektorid ei algatanud kohapeal kellegi suhtes menetlust – itaallased ei tunnistanud asju omaks ja tõendid puudusid –, ei pea keskkonnainspektsioon sabotaaži tõenäoliseks. “Ehkki kedagi otseselt kotiga seostada ei saa, viitavad kotis leidunud esemed pigem jahimeestele,” vahendas inspektsiooni avalike suhete nõunik Leili Tuul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles