Automaadilembus toob üha uusi pakikappe

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post kavatseb 149 automaadiga võrku lisada sadakond pakikappi.
Eesti Post kavatseb 149 automaadiga võrku lisada sadakond pakikappi. Foto: Ants Liigus

Internetikauplused on viimasel ajal nautinud märkimisväärset edu: jaemüük suurenes augustis statistikaameti teatel mullusega võrreldes keskmiselt kaks, veebikauplustes lausa 15 protsenti. Selline äri laienemine annab tööd juurde pakivedajatelegi.

Aasta vältel on Pärnumaale paigaldatud hulk uusi pakiautomaate ja neid lisandub tänavu veel. Omniva kaubamärgi all tegutsev AS Eesti Post kavatseb juba praegu suurimat, 149 automaadiga võrku laiendada sadakonna pakikapi võrra. Täpsed asupaigad ja avamisaeg selguvad sügise jooksul.

“Praegu on Pärnu maakonnas üheksa Omniva pakiautomaati,” ütles Eesti Posti meediasuhete juht Mattias Kaiv. “Plaanide kohaselt soovime sügisese laienemise käigus Pärnumaale lisada veel vähemalt viis.”

Uued automaadid paigaldatakse Kaivu sõnutsi eelkõige kohtadesse, kus nõudlust ja huvi jätkub. Osa neist jõuab väikeasulatessegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles