Sadama kossumeeskonna vigastatud mängujuht Post avaldas, millal ta platsile naaseb

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Markus Post.
Siim-Markus Post. Foto: Ardi Truija

Pärnu Sadama põhimängujuht Siim-Markus Post andis teada, et on uueks aastaks platsil tagasi.

Post vigastas põlve pea kaks nädalat tagasi hooajaeelses kontrollmängus soomlaste Kotka vastu, kui ta libises märjal platsil spagaati ja jalg tuli liigesest välja. Kannatada said mängjuhi põlve sisemine külgside ja tagumine ristatiside.

Nüüd andis 21aastane ja 184sentimeetrine korvpallur teada, et naaseb uueks aastaks platsile. “Praegu jalg enam ei valuta ja kõnnin juba omal jalal. Pöörates ja liigutades suure amplituudiga on küll valus, aga olen positiivne,” rääkis Post Pärnu esindusmeeskonna sotsiaalmeedia vahendusel.

Post on Sadamale ülioluline, seda tõdes tiimi juht Johan Kärpki pärast seda, kui Pärnu kaotas hooaja avamatši Ogrele 74:99. “Nüüd me tunnetame, kui vajalik lüli on meil meeskonnas põhimängujuht Siim-Markus Post. Leedukas (Deividas Sabeckis, M. P.) oli esimene mäng ikka väga ehmunud. Postita on mäng kohe teistmoodi,” tunnistas Kärp.

Täna mängib Sadam Eesti-Läti ühisliiga teisel matšil, kui külla sõidetakse Läti mullusele meistrile Ventspilsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles