Pärnu motosportlased kihutasid pjedestaalile

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu piiga Agnes Võsanurm kihutas Eesti karikavõistlustel kolmanda auhinna vääriliselt.
Pärnu piiga Agnes Võsanurm kihutas Eesti karikavõistlustel kolmanda auhinna vääriliselt. Foto: Rauno Kais

Motokrossi Eesti karikavõistluste viimasel etapil kihutas Maardu rajal paarsada sportlast ja paremus selgitati kaheksas arvestuses.

Eliitsõitjate MX Openi A-klassis oli kiireim Pärnu motoklubi esinumber Harri Kullas, teiseks tuli Gert Krestinov (Motoextreme) ja kolmandaks Priit Rätsep (PMC Addinol Honda Racing). Eesti karikavõidu kindlustas endale juba eelmisel etapil Jan Jakobson (Sõmerpalu MK), hõbeda teenis Jörgen-Matthias Talviku Pärnu motoklubist ja pronksi pälvis Aron Lenzius (Äksi MK).

Õrnema soo konkurentsis võitis finaaletapi Teele Raja (HRC Eesti Racing Team), teise auhinna sai Loree Roots (Pärnu MK) ja kolmandaks tuli Krissu Konoplitski (Sõmerpalu MK). Karikasarja kokkuvõttes osutus parimaks Raja, järgnesid Konoplitski ja Maardus viiendana lõpetanud Agnes Võsanurm Pärnu motoklubist.

Harrastajate Top 200 karikasarjas olid B-klassis kolm kiiremat Marek Sonn (Kose AMK), Kermo Uue (AEX MK) ja Mikk Erm (Kagu MK). C-klassis võitis Karl-Kaspar Lokotar (Estonian Express Racing Team), järgnesid Marko Saare (Roosna-Alliku MK) ja Andruk Valk (Husqvarna). D-klassi konkurentsis oli parim Ilmari Soo (Saaremoto), teise auhinna võitis pärnakas Oliver Leppik ja kolmandaks tuli Kristjan Kalvar Kull (Redmoto Racing). E-klassis sai esikoha Rait Oberg (KTM), teine oli Rait Viiart (HRC Eesti Racing Team) ja kolmas Karl Johann Reitalu (Redmoto Racing).

Sel nädalavahetusel kihutavad Eesti ja lähinaabrite motosportlased Aruküla krossil ja Võrtsjärve enduurol. 13. oktoobril saavad kohalikud tehnikaspordifännid lemmikutele pöialt hoida Paikuse kestuskrossil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles