Galerii: riikliku bändikonkursi poolfinaalis võidutses pärnakas Steven Ilves

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile võitis Noortebändi konkursi teise poolfinaali 17aastane pärnakas Steven Ilves. Pärnu kultuuriklubis Tempel astus võitlustulle viis ansamblit: Maria Tähe, Muster ning kodulinna muusikud Wicked Buzz, Howling Sky ja lõppvooru pääsenud Ilves. 

Poolfinaal kostitas roki ja popi ning eesti- ja ingliskeelse muusikaga. Pärnu poolfinaali žüriisse kuulunud Raadio 2 saatejuht Erik Morna, Reelika Lelle Sony Music Balticsist, Avoid Dave’i laulja-kitarrist Taavi Paomets, Ester Vilgats, Rasmus Rändvee ja The Boondocksi trummar Karl Kevad otsustasid lõppvooru saata Steven Ilvese, kes ühendab enesekindluse ja tagashoidlikkuse, pakkudes rahvale originaalset helikeelt ja lüürikat. “Väga hea tunne on,” lausus Ilves pärast võitja väljakuulutamist.

Noortebändi suur finaal toimub 9. novembril Tallinnas Rock Cafes. Võitjale on välja pandud auhind 3500 euro väärtuses, mis annab võimaluse Gröningenis külastada Eurosonic Festivali ja salvestada kvaliteetne lühialbum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles