Kutseõppurid omandavad välismaal kogemusi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnumaa kutsehariduskeskuse neli koka- ja pagari-kondiitrieriala õpilast sõitsid projekti “Kogemused teevad meistriks” raames välispraktikale Itaaliasse Riminisse.

Kutsehariduskeskuse avalike suhete juhi Anneli Rabbi teatel on neli nädalat kestva praktikalähetuse peaeesmärk omandada teadmisi Itaalia toidukultuurist. Kokaõpilase Kaido Rumma töökohaks on Ristorante Oberdan ja Kerli Hiiemäel Ristorante Club Nautico. Dzulia Tšub ja Marju Soosalu töötavad pagariettevõtetes.

Leonardo da Vinci programmi toetatava “Kogemused teevad meistriks” projekti raames sõidavad veebruaris Saksamaale Hamburgi müüjaeriala õpilased Merilyn Laanemets ja Brit Uudikas ning laohoidjad Kairi Klein ja Elina Tarkus.

Aprillikuus praktiseerivad Austrias Kristian Talviste ja Kätlin Tammeveski, Inglismaale sõidavad majutusteenindaja Genely Paabot ning hotelliteeninduse eriala esindajad Norman Malnieks, Triin Sarapik ja Kerli Keiv.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles