Motomehed võitsid Võrtsjärve enduurol neli auhinda

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse klubi raudvara Toivo Nikopensius kihutas Võrtsjärve enduurol seenioride esimese auhinna vääriliselt.
Paikuse klubi raudvara Toivo Nikopensius kihutas Võrtsjärve enduurol seenioride esimese auhinna vääriliselt. Foto: Rauno Kais

Enduuro Eesti meistri- ja karikavõistluste viiendal etapil kihutas Võrtsjärve ümbruse metsades ja rabades ligemale 100 motosportlast Eestist, Soomest, Lätist ja Leedust ja paremus selgitati kümnes arvestuses.

Üle 50aastaste seenioride klassis oli kiireim Paikuse motoklubi eestvedaja Toivo Nikopensius. Teiseks tuli soomlane Mika Vuori, kolmas oli lõunanaaber Andris Kalninš ja neljanda koha sai Madis Pool Pärnu motoklubist. Klassis E-Rookie kihutas esimese auhinna vääriliselt Rene Lehiste Paikuse klubist, võitjale järgnesid klubikaaslane Kristjan Koha ja tartlane Keito Kirk. C-klassi konkurentsis napsas võidu Risto Mäeots (Paikuse MK), teiseks tuli Mika Lindfors (Redmoto Racing) ja kolmanda auhinna sai Peeter Karja (Tartu enduroklubi). Pärnu motoklubi sõitja Taisto Loopere lõpetas võistluse viiendal positsioonil. B-klassis saavutas Paikuse motoklubi sportlane Endrik Raal kuuenda koha, kolm kiiremat olid Andres Kukk (Redmoto Racing), Timo Hermlin (Sõmerpalu MK) ja Ain-Gustav Bartels (Redmoto Racing).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles