Vollemeestele loositi karikasarjas vastaseks esiliiga klubi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond kohtub karikavõistluste veerandfinaalis TalTechi/Kiiliga.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond kohtub karikavõistluste veerandfinaalis TalTechi/Kiiliga. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu võrkpalliklubi meeskond sai Eesti karikavõistluste loosimisel avaringis veerandfinaalis vastaseks esiliiga meeskonna TalTech/Kiili.

Meeste karikavõistlustel osaleb tänavu kuus meistriliiga meeskonda ja neli esiliiga tiimi. Pärnu meeskond loositi koos Tartu Bigbankiga ülemisse tabelipoolde. Tartlased ootavad vastast esiliigameeskondade LotusTimber / Neemco SK ja Tallinna ülikooli vastasseisust.

Meistriliiga klubidest lähevad juba avaringis vastamisi TalTech ja Rakvere võrkpalliklubi, kes mõlemad kuuluvad alumisse tabelipoolde. Selle paari võitjat ootab veerandfinaalis ees tiitlikaitsja Saaremaa võrkpalliklubi. Teises selle tabelipoole veerandfinaalis kohtuvad Selver Tallinn ja esiliiga meeskond EMÜ.

Karikavõistlustel mängitakse kodus-võõrsil-süsteemis finaalini. Kaheksandikfinaalid peavad olema mängitud 29. oktoobriks, veerandfinaalid 16. novembriks ja poolfinaalid 10. detsembriks.

Meeste ja naiste karikafinaal toimuvad 22. detsembril. Mängupaik selgub pärast meeste poolfinaale ja karikavõitja otsustatakse selles saalis, mille peremees lõpetas kevadel Eesti meistrivõistlused kõrgemal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles