PJK esiliigaunistus ähvardab kaotuse järel luhtuda

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi meeskonna jõudmine esiliiga üleminekumängudele muutus pärast jaotust Kohtla-Järvele teoreetiliseks šansiks.
Pärnu jalgpalliklubi meeskonna jõudmine esiliiga üleminekumängudele muutus pärast jaotust Kohtla-Järvele teoreetiliseks šansiks. Foto: Lilli Tölp

Pärnu jalgpalliklubi (PJK) meeskonna kõrgemasse liigasse tõusmise plaanid said tagasilöögi, kui esiliiga B-tasandi 32. vooru mängus jäädi koduväljakul alla Kohtla-Järve Järvele.

Esiliiga B-tasandi kolmanda koha ja üleminekumängude eest võitlevate Pärnu ja Kohtla-Järve meeskonna duellis haaras ohjad enda kätte keemikute linna tiim, minnes kaheksandal minutil Aleksandr Ivanjusini tabamusest juhtima.

Poolaja keskel pärnakate kapten Jevgeni Novikov viigistas, kuid vaheaja eel lõi omavärava, mis vastased uuesti juhtima viis.

Teise poolaja alguses sai punase kaardi Hevar Aas ja pärast seda viis Ivanjusin Järve penaltipunktilt juba 3:1 ette.

Kümnekesi jäänud pärnakad suutsid 77. minutil Risto Pärnati väravast vahe uuesti minimaalseks kahandada, kuid enamaks ei jätkunud jaksu. Hoopis Gleb Pevtsov lõi kohtuniku antud teisel lisaminutil vastaste kasuks veel ühe värava ja vormistas 4:2 võidu.

Kaotusega kahanesid pärnakate šansid jõuda üleminekumängudele teoreetiliseks: PJK-l on neli vooru enne hooaja lõppu viiendana 52 punkti ja kolmandaks tõusnud Järvest lahutab neid kaheksa punkti.

Laupäeval võõrustab PJK vahele jäänud 29. vooru mängus liiga autsaiderit Lasnamäe Ajaxit.

Vändra Vaprus jäi 32. voorus võõrsil 1:2 alla Tartu Tammeka U21 meeskonnale ja asub seitsmendal kohal 34 punktiga.

Vapruse järgmine, 33. vooru mäng on 20. oktoobril võõrsil Ajaxiga. PJK sõidab samas voorus külla Paide linnameeskonna U21 tiimile.

Esiliiga B-tasandi turniiritabel 32 vooru järel.
Esiliiga B-tasandi turniiritabel 32 vooru järel. Foto: Eesti jalgpalli liit
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles