Ülejõe põhikool ootab vilistlasi 60 aasta juubelit tähistama

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Ülejõe Kool tähistab varsti 60. juubelit.
Pärnu Ülejõe Kool tähistab varsti 60. juubelit. Foto: Urmas Luik

Pärnu Ülejõe põhikool tähistab 60. aastapäeva Pärnu kontsrerdimajas 20. oktoobril kell 17 algava kontsertetendusega “Meie kooli lugu”. Seejärel minnakse koolimajja vilistlaste koosviibimisele rongkäigus.

Kontsertetendusel teevad kaasa vilistlased eri aegadest ja koosseisudes. “Siin koolis on muusikat armastatud juba 1970ndate algusest ja meie vilistlaste seas leidub Eestis tuntud muusikuid,” sõnas kooli direktor Margus Veri. Esinemiste vahepeal tuuakse vaatajateni kooliga seotud jutukesi ja mälestusi, mis pärinevad 2010. aastal välja antud raamatust “Pool sajandit keskharidust Ülejõel”.

Aastate jooksul on koolis muutunud palju. Kümmekond aastat tagasi renoveeritud majas on käsil palju projekte, tänu millele arendatakse tehnoloogiaalase õpikeskkonna loomist ja äratatakse õpihuvi. Nii koolihoone kui koolis toimuvaga saavad pesast välja lennanud õpilased tutvuda juubeli ajal.

Külalised, kes soovivad koolile õnne soovida, saavad seda teha koolimajas banketil. Kes tahavad juubeliüritustest osa võtta, saavad end registreerida kooli kodulehel, kust leiab täpsema päevakavagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles