Galerii: trikiratturid avasid sisehooaja

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ligemale 150 suuremat ja väiksemat trikiratturit-rulatajat avasid eile õhtul Pärnu Raba5 noortekeskuses sisehooaja.

Hooaja avapeo noorim sõitja oli nelja-aastane tõukerattur ja vanim trikitaja 28aastane BMX-rattur.

Raba tänava rulapark ei ole hinnas ainult pärnakate seas, avamisüritusele tuldi Paikuselt, Audrust, Sindist, Uulustki, aga ka Tallinnast, Narvast, Haapsalust, Karksi-Nuiast ja Rakverest.

Tõuke- ja BMX-ratta- ning rulatrennid algavad noortekeskuses järgmisel nädalal. Sel neljapäeval on huvilistele ja lapsevanematele keskuses infopäev, kus sealsetelt koolitajatelt saab silmast silma ekstreemspordi kohta täpsemalt uurida ja nendega konsulteerida varustuse asjus.

Raba5 koolitajad on Chris-Patrick Tilk (BMX), Teele Mustallikas (rula), Valev Koitla (rula) ja Gemo Tasane (tõukeratas).

Raba5 noortekeskuse juhataja Helen Terjesen märkis, et kuna ekstreemspordi vastu tuntakse suurt huvi ja trennidesse soovijaid on palju, moodustatakse treeningurühmad eri vanuseastmetele. “Üle 15 noore ei tahaks ühtegi gruppi võtta, sest vastasel juhul ei jääks koolitajatel aega iga õpilasega tegelda,” seletas ta.

Et hooaja avamisel tundsid lapsevanemad huvi, kas harjutamas saavad käia koolieelikudki, kavatseb noortekeskus luua treeninggrupi 3–7aastastele.

Keskus on suve jooksul palju uuenenud. Spordisaali juurde on ehitatud pesemisruumid.

Samuti on lisandunud kinonurk, kus noored saavad enda valikul videoid vaadata. Sel hooajal hakkavad noortekeskuses toimuma dokumentaal- ja mängufilmide õhtud.

Pärnu linna kaasava eelarve toel tühjana seisnud kunagisse Raba ujulasse rajatud ekstreemspordikeskus avati kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles