The Boondocksi noormehed avaldasid kelmika muusikavideo

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Boondocksi aastal 2014 valminud esikplaadil figureerisid kolm liiget, kaks aastat hiljem ilmunud plaadi ajaks oli bändiga liitunud uus kitarrist. Sel kuul ilmunud kolmanda kauamängivaga on seotud viis muusikut.
The Boondocksi aastal 2014 valminud esikplaadil figureerisid kolm liiget, kaks aastat hiljem ilmunud plaadi ajaks oli bändiga liitunud uus kitarrist. Sel kuul ilmunud kolmanda kauamängivaga on seotud viis muusikut. Foto: The Boondocks

Pärnu indie-printsid ansamblist The Boondocks tulid täna välja retrohõngulise muusikavideoga loole “That ’60s song”. Videoga tähistab viieliikmelise punt esmaspäeval ilmunud heliplaadi “How to Build a Love Bomb” väljaandmist. 

“Videos heidame pilgu endast maksimaalsel arvamusel saatejuhi hilisõhtusele telesaatele. Tegemist on saatesarja kuuenda hooaja üheksanda osaga, kus on külas legendaarne muusikakollektiiv The Boondocks,” selgitas lühifilmi saamislugu režissöör Jaan Sinka. 

Reedel kell 21 algab Pärnu kultuuriklubis Tempel muusikute esmaspäeval ilmunud kolmanda heliplaadi esitluskontsert. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles