Sindi raekojas vaevlevad ametnikud ruumikitsikuses (1)

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori ­vallaarhitekt Kristjan Kullerkan näitab raekojas ­originaalse pliidiga omaaegset korterit, mida töötajad kasu­tavad puhke- ja kohvi­nurgana.
Tori ­vallaarhitekt Kristjan Kullerkan näitab raekojas ­originaalse pliidiga omaaegset korterit, mida töötajad kasu­tavad puhke- ja kohvi­nurgana. Foto: Mailiis Ollino

Tori vallavalitsuse töökorraldust häirib ruuminappus, sest moodustatud omavalitsuse ametnikud peavad mahtuma Sindi raekotta, mis ehitati 81 aastat tagasi.

Halduspiiride muutmise järel on päevakorral ajaloolise hoone sise­muse ümberehitamine nii, et säiliks palju algseid detaile Pätsu-aegsete ­silikaatseinte vahel.

“Ametnike kokkutoomine peaks suuremas perspektiivis olema vallaelanikele kasulik, sest kahjuks tuleb ette selliseid juhtumeid, kus inimene on kõik meie teeninduskeskused läbi sõitnud, enne kui ta jõuab õigesse osakonda,” tõdes Tori vallavalitsuse avalike suhete spetsialist Katariina Vaabel. “Praegu on meil näiteks Saugas arengu- ja planeeringuosakond, Toris on majandusosakond, Sindis on sotsiaal­osakond, kantselei ja vallavanem. Tuleb ette infoauke, mida üritame parandada nii, et keskus ja teenused oleksid ühes kohas, aga kuna meil on neli suurt piirkonda, jääks esmaste toimingute tegemiseks igasse keskusesse näiteks sotsiaaltöötaja.”

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles