Gulliveri mängusari alustab sügishooaega

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mälumängude korraldaja Jaak Känd esitab 5.-9. klasside õpilastele küsimusi tänavu juubelit tähistavatest teatritegelastest, teistest Eesti teatritest ja hetkel maailmas päevakajalistest filmisündmustest.
Mälumängude korraldaja Jaak Känd esitab 5.-9. klasside õpilastele küsimusi tänavu juubelit tähistavatest teatritegelastest, teistest Eesti teatritest ja hetkel maailmas päevakajalistest filmisündmustest. Foto: Urmas Luik

Tuleval nädalal alustavad Pärnus hooaega nii Gulliveri teatrimäng õpilastele kui kultuurikilb suurtele.

Jaak Känd korraldab mälumänge teatrist huvituvatele noortele, kel võimalus ürituste sarja käigus arendada loovust ja loomingulist mõtlemist, samal ajal õppida meeskonnatööd.

Oktoobrist novembrini vältav 5.–9. klassi õpilastele mõeldud teatrimäng on ­pühendatud tänavu juubelit tähistavatele tuntud teatritegelastele. Samuti esitab Känd küsimusi Eesti muude teatrite ja maailmas päevakajaliste filmisündmuste kohta. Esimesed eelvoorud toimuvad Endla teatri sammassaalis 16. ja 30. oktoobril.

Samal ajal saab alguse täiskasvanute mälumängusari, mis paneb osalejate teadmised proovile jooksva kuu kultuurisündmustes ja kultuurimälu küsimus- tes. Igakuise kultuurikilva esimene voor toimub ülehomme kohvikus Piparmünt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles