Noorteühingu Eesti 4H Pärnumaa piirkonna tegusad pälvisid kiidusõnu

Karoliine Aus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorteühingu Eesti 4H kiidupäeval tänati Pärnumaa piirkonna selle aasta parimaid tegijaid.
Noorteühingu Eesti 4H kiidupäeval tänati Pärnumaa piirkonna selle aasta parimaid tegijaid. Foto: Erakogu

Laupäeval toimus Viljandi Ugala teatris noorteühingu Eesti 4H kiidupäev, kus tänati Pärnumaa piirkonna selle aasta silmapaistvaid.

Parima noore tiitli pälvis klubist Kärmed Tootsikad Kerda Erm. Neiu kuulub ühingu ridadesse juba kaheksa aastat ja peab Pärnumaa piirkonna noorteaktiivis sekretäriametit. Klubi, kuhu Erm kuulub, pälvis piirkonna aasta parima klubi tiitligi. Kärmed Tootsikad said sel aastal 15 aasta vanuseks ja kokku tegutseb seal 54 liiget.

Parimaks juhendajaks valiti klubi Squad juhendaja Kertu Kaljur Pärnu-Jaagupist. Peale noorteühingus tegutsemise näitleb ta rahvamajas, panustab Põhja-Pärnumaa noortevolikogu töösse ja on üks kampaania “100 helkuripuud” eestvedajaid.

Teine parima juhendaja preemia jagati veel välja. Selle au osaks sai Kärmed Tootsikad juhendaja Inga Raudsepp, kes on kõik klubi tegevusaastad seda eest vedanud ühes abikaasaga. Uhket aastate tegija tiitlit kannab nüüd klubi Dixie juhendaja Sirje Kaska Lõpelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles