Igapäevane treening ja kaerahelbepuder viivad võidule

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu sportlased naasid 50. Eesti meistrivõistlustelt kulturismis ja fitnessis nelja medaliga. Neist kaks ja kõige väärtuslikumat teenis klubi Spa&Sport atleet Agne Kiviselg.

“Unistasin ja hoidsin silma peal ­tollastel fitnessikaunitaridel Reet Reimetsal ja Egle Eller-Nabil. Mõtlesin, et oi kui vägevad naised,” meenutas Kiviselg, kuidas tal 2014. aastal tekkis idee just sellist spordiala harrastama hakata.

Siht silme ees, võitis ta järgmisel aastal juba Eesti meistritiitli. Nelja aasta pikkuse karjääri sisse on mahtunud hulgaliselt esikohti, medaleid ja karikaid, millest tähtsamad on talle kaks kulda Eesti karikavõistlustelt, maailmameistrivõistluste seitsmes koht ja kolm pronksi rahvusvaheliselt Diamond Cupilt.

Nüüd, lõppenud nädalavahetusel lisandus auhinnakappi veel Eesti meistrivõistluste kuldmedal kuni 169sentimeetri pikkuste hulgas bikiini­fitnessis ja hõbe absoluutarvestuses, kus rivis seisavad kõikide klasside parimad.

Kuigi pärnakas peab ennast mõõduvõttude arvu poolest juba kogenuks, pabistas ta seegi kord. Lavanärv olevat tal alati, toimugu võistlus Eestis või välis­maal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles