Politsei alustab helkurikontrolli

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei alustab pimeda aja saabumise puhul helkurikontrolli.
Politsei alustab pimeda aja saabumise puhul helkurikontrolli. Foto: Toomas Huik

Sel nädalal juhivad politseinikud Lääne prefektuuri tööpiirkonnas tähelepanu jalakäijate ja kergliiklejate ohutule liiklemisele pimedal ajal, kuna taas on kätte jõudnud pimedad hommikud ja õhtud.

“Kontrollime, et neil oleks olemas helkur, vaatame, et nad ületaksid teed ettenähtud kohas ja liiguksid õigel pool teed. Samal ajal pöörame tähelepanu ka sõidukijuhtidele, et nad oleksid pimedas sõites ülekäiguradade juures eriti valvsad ja jalakäijaid märgates kindlasti peatuksid,” rääkis Pärnu patrullitalituse juht Henry Murumaa.

“Näiteks Pärnumaal oleme neljapäeva hommikul väljas koolide juures, kus keskendume lapsi kooli toovate sõidukijuhtide liiklemisele ja laste ohutule kooliteele. Vajaduse korral vestleme ja anname suuniseid, et meie kodupiirkond aina turvalisemaks muutuks,” lisas Murumaa.

Lääne prefektuuri ülejäänud piirkondadeski pööravad politseinikud sel nädalal tähelepanu jalakäijate ja kergliiklejate turvalisele liiklemisele pimedal ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles