Briti suursaadik: Tahaksin inimestele jagada kogemusi

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti suursaadik Theresa Bubbear näeb oma missiooni diplomaadina Eesti-Briti sajandivanuste sõprussuhete kindlustaja ja arendajana.
Briti suursaadik Theresa Bubbear näeb oma missiooni diplomaadina Eesti-Briti sajandivanuste sõprussuhete kindlustaja ja arendajana. Foto: Urmas Luik

Briti nädala puhul ­Pärnut külastav suursaadik T. E. Theresa Bubbear vastas Hedoni spaahotelli fuajees Pärnu Postimehe küsimustele. Tema suur soov on koos ülejäänud Tallinnas resideeruvate suursaadikutega luua mentorlus- ja suhtlusvõrgustik Eestis, et jagada inimestele teadmisi ja kogemusi. Samal ajal oodati Brüsselis, et Ühendkuningriigi peaminister Theresa May aitaks Briti ja Euroopa Liidu läbirääkimised surnud punktist taas liikuma.

Proua suursaadik, kas Brexit on muutunud nüüdseks vältimatuks?

Ma tõesti ei usu, et enam oleks tagasiteed. See oli demokraatlik otsus. Isegi kui korraldataks uus referendum, oleks tulemus sama. Me peame lahkuma, kuid küsimus on, kuidas äraminek toimub. Jäänud on kõige keerulisem. Kas lahkume kokkuleppega või ilma selleta?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles