Endla avalikustas Oliver Twisti nimiosatäitjad

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel etenduva "Oliver Twisti" muusikali nimiosatäitjateks valiti Hans-Martti Mägar ja Paul Samuel Vihmar.
Kevadel etenduva "Oliver Twisti" muusikali nimiosatäitjateks valiti Hans-Martti Mägar ja Paul Samuel Vihmar. Foto: Endla fotoarhiiv

Möödunud nädalavahetusel toimus Pärnu Endla teatris kevadel esietenduva “Oliver Twisti” casting, leidmaks näitlejaid. Endla teatel valiti uue muusikali nimiosatäitjateks Hans-Martti Mägar ja Paul Samuel Vihmar. Samuti pääsesid voorust edasi 15 poissi Pärnust, Pärnumaalt ja Tallinnast, kes hakkavad etenduses mängima röövlikamba ja vaestemaja lapsi.

Katsetel osales 24 andekat näitlemishuvilist 9–13aastast poissi. Žürii, kuhu kuulusid lavastaja Peep Maasik, muusikali helilooja Jarek Kasar ja koregraaf Rauno Zubko, otsustasid pärast laulutunde, töötube ja näidissteene valida Oliver Twisti mängima Mägari ja Vihmari.

Muusikal esietendub 9. märtsil. Lavastaja ja libretist on Maasik, helilooja Kasar, laulusõnade autorid Kasar ja Olavi Ruitlane, kunstnik Rosita Raud ning koreograaf Zubko. Mängivad Mägar või Paul Samuel Vihmar, Jüri Vlassov, Silver Kaljula (teater Must Kast), Meelis Rämmeld, Ott Raidmets, Priit Loog, Carmen Mikiver, Tambet Seling, Lauri Kink, Nils Mattias Steinber, Ireen Kennik, Fatme Helge Leevald, Carita Vaikjärv.

Casting'u lõppvooru jõudis 24 poissi, kellest etendusse valiti kaks nimiosatäitjat ning 15 vaestemaja ja röövlikamba last.
Casting'u lõppvooru jõudis 24 poissi, kellest etendusse valiti kaks nimiosatäitjat ning 15 vaestemaja ja röövlikamba last. Foto: Endla fotoarhiiv
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles