Galerii: jooksuhooaja väärikal lõpetamisel nautisid ilma ja liikumist sajad spordisõbrad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kahe Silla klubi lõpetas täna Pärnu Rannajooksuga tänavuse hooaja. Päikeselise ilmaga oli ürituse stardialale Rannastaadionile kogunenud tuhatkond liikumissõpra.

Põhidistantsil läbisid jooksuhuvilised kümme kilomeetrit.

Esikolmik moodustus pärnumaalastest. Ajaga 32.49,8 võitis Teet Kokk. 1,6 sekundit hiljem jõudis finišisse Timmo Jeret. Kolmandaks tuli võitjale 12 sekundiga kaotanud Karl Mäe.

„Jooksime Timmo ja Karliga enamiku distantsist koos. Staadioniväravast sisse jõudes panin kõik välja ja uskusin, et suudan Timmot kiirendusega lüüa,“ avaldas Kokk pärast mõõduvõttu.

Kiireim naine ajaga 38.12,2 oli üldarvestuses 20. koha saavutanud harjumaalane Olga Andrejeva. Teine oli Maria Veskla (üldarvestuses 32.) ja kolmas Liliana Torn (34.).

„Jään tänase jooksuga igati rahule, sest alles hiljuti olin haige ega saanud küllalt treenida ega võistelda," lausus Andrejeva. "Rannajooksu tulemus motiveerib edasi liikuma ja harjutamisega jätkama.“

Rannajooks ühes Luitejooksu ja Jüri Jaansoni kahe silla jooksuga kuulub Kahe Silla klubi kolmikürituse sarja. Sarja läbis pea 450 spordisõpra.

Kolme jooksu kokkuvõttes tuli Koka ja Jereti ees võitjaks Mäe. Naiste arvestuses jõudsid jooksusarja esikolmikusse Torn, Kaire Matson ja pärnumaalane Klarika Kuusk.

Peale kümnekilomeetrisel põhidistantsil liikujate käisid rajal lapsed, kõndijad ja kepikõndijad, viiekilomeetrisel rahvarajal kulgejad ja ratastoolisõitjad.

Esialgse teabe kohaselt läbis põhidistantsi 603 jooksjat ja 209 käijat-kepikõndijat. Rahvarajale suundus 89 spordisõpra, lastejooksudel võttis mõõtu 381 noort.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles