Pärnumaa motomehed kihutasid Vilaski krossil pjedestaalile

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljarattaliste tsiklite taltsutajad sööstavad rajale.
Neljarattaliste tsiklite taltsutajad sööstavad rajale. Foto: Rauno Kais

Eesti kestuskrossihooaja viimasel võidusõidul startis Valgamaal Vilaski rajal 103 sportlast ja paremus selgus tosinas masinaklassis.

E1 klassis tuiskas esimesena finišisse Marek Künnapas Pärnu motoklubist, kannul klubikaaslane Jörgen-Matthias Talviku ja Allar Pent (Sõmerpalu MK).

Üle 40aastaste motomeeste konkurentsis oli kiireim Reio Engman Lääne motoklubist, teise auhinna vääriliselt kihutas Paikuse klubi eestvedaja Toivo Nikopensius ja kolmandaks tuli Hannes Hansman (MX Racing Team). Kümme aastat eakamate seenioride sõidu võitis Pertti Salonen (Kagu MK), teiseks tuli Priit Laur (Linnamäe MK) ja kolmandana lõpetas Pärnu motoklubi raudvara Madis Pool.

Juunioride 85 ccm klassis pani Vilaski maratonkrossil oma paremuse maksma Joosep Pärn (Pärnu MK), teise koha sai Mikk Kallion Sõmerpalust ja kolmandaks tuli Tristan Uiga (Motoextreme). Hobisõitjate B-klassis teenis pärnakas Reiko Burket teise auhinna. Esimeseks tuli Madis Lepikov (Valga MK) ja kolmas oli Egert Säärits (Kagu MK). Õrnema soo arvestuses oli kiireim Kadri Ehamäe Redmoto klubist, teise poodiumikoha hõivas pärnulanna Agnes Võsanurm ja kolmandana jõudis finišisse Jane Ilves (Sõmerpalu MK). Militaartsiklitel kihutanud meestest võttis võidu Kalev Kallas Türilt, järgnesid Paikuse motoklubi sportlased Oliver Toomela ja Jarmo Lehiste.

Quadracer'ite Open-klassis olid kolm kiiremat Argo Abel (Kagu MK), Aigo Soosaar (Pärnu MK) ja Raido Viinapuu (Redmoto). Hobisõitjate võidukihutamisel läks kolmikvõit Pärnu motoklubisse: võitis Rainer Palu, teise koha sai Hendrik Volmer ja kolmas oli Marek Soosaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles