Galerii: politseinikud panid roolikeerajad Pärnus puhuma

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kontrollis politsei- ja piirivalveamet (PPA) juhtide kainust kõikjal Eestis, sealhulgas kahes paigas Pärnu linnas ja ühes kohas maakonnas, kus kokku pandi puhuma 1198 juhti.

Reidil kontrollis juhtide kainust 14 politseinikku: 12 korravalvurit Pärnu linnas Haapsalu maanteel Siimu silla juures ja Niidupargi pargi kõrval ning kaks politseiametnikku Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel.

“Maakonnas pandi puhuma 236 juhti, kelle hulgast avastati üks alkoholi tarvitanud isik. Linnas pandi kahes punktis puhuma kokku 962 juhti, kelle seast tuvastati üks alkoholi tarvitanu ja üks isik, kes keeldus puhumast, mille tõttu ta viidi ekspertiisi verd andma,” rääkis tulemustest Lääne prefektuuri patrullitalituse juht Henry Murumaa.

“Siiski on meile isegi üks joobes inimene liikluses palju, seega leida umbes 1200 isiku kohta kolm alkoholi tarvitanud juhti on liiga palju. Kuid on positiivne, et ülejäänud 1195 juhti, kelle puhuma panime, olid kained,” arutles Murumaa.

Reidi ajal kontrolliti ainult kainust, puhumisreidi lõppedes pärastlõunal aga keskenduti muudelegi ülesannetele nagu kiiruskontroll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles