Weekendit korraldanud võlgades firma on saanud sadu tuhandeid eurosid toetust (3)

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekendi korraldajad on aastate jooksul saanud ligemale 200 000 eurot toetust, suurte võlgnevuste vältimiseks ei ole sellest siiski küllalt olnud.
Weekendi korraldajad on aastate jooksul saanud ligemale 200 000 eurot toetust, suurte võlgnevuste vältimiseks ei ole sellest siiski küllalt olnud. Foto: Konstantin Sednev

Tänasest Pärnu Postimehest sai lugeda, et Weekend Festivali korraldav ettevõte on jäänud suuri summasid võlgu nii riigile kui koostööpartneritele. Riik on firmat toetanud kokku ligemale 200 000 euroga, tuge on pakkunud omavalitsuski.

Kuigi toimetusele ei ole teada, milles OÜ Weekend Festival Balticu võlgade tekkepõhjus konkreetselt peitub, ei tohiks kesise olukorra taga siiski olla asjaolu, et abistajaid on nappinud: raha ja toetust on saadud mitmelt poolt, kuigi mitte kõikjalt, kust on küsitud.

Ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) on kolmel aastat ettevõttele õla alla pannud, aidates suurüritust välisriikides turundada. Aastail 2016–2018 sai firma maksimaalse toetussumma 65 000 eurot igal aastal ehk kokku 195 000 eurot.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles