Motosportlased lõpetavad hooaja mitmevõistlusega

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu piiga Agnes Võsanurm hoiab enne Kolmapäevakrossi viimast etappi noorte motosportlaste edetabelis 25 konkurendi seas kolmandat kohta.
Pärnu piiga Agnes Võsanurm hoiab enne Kolmapäevakrossi viimast etappi noorte motosportlaste edetabelis 25 konkurendi seas kolmandat kohta. Foto: Pärnu motoklubi

Pärnu motoklubi tõmbab pikale ja sündmusrohkele võistlushooajale joone alla pühapäeval Potsepa liivakarjääri rajal, kus sportlased klaarivad arveid Kolmapäevakrossi karikasarja viimasel etapil ja panevad võimed proovile lustakal mitmevõistlusel.

“Juba 16. aastat korraldame mitmevõistluse, mis pole pelgalt võidukihutamine, vaid kavas on viis ala, kus aeglasematelgi sõitjatel on šanss pjedestaalile tõusta,” kõneles Pärnu motoklubi raudvara Jüri Makarov.

Päeva lõpuks selguvad neljas arvestuses Kolmapäevakrossi sarja võitjad. Kümne etapi järel juhib suurte soolode klassi edetabelit Marek Künnapas, talle hingavad kuklasse Karl Saat ja Reiko Burket. Väikeste soolode arvestuses on liider Tristan Loob, teisel kohal asub Aron Annerviek ja kolmandat kohta hoiab Agnes Võsanurm. Suurte quadracer'ite esikolmikusse kuuluvad Rainer Palu, Martin Adamson ja Kardo Saarmann. Väikeste quad'ide liider on Virgo Mitt, järgnevad Mihkel Salujõe ja Tanel Põdra.

Kõigis klassides kokku on sel aastal Pärnu motoklubi Kolmapäevakrossi etappidel startinud 94 motosportlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles