Lottemaa teemapark pälvis turismiarendaja tiitli

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Lääne-Eesti Turismi juhataja Sille Roomets kiitis Lottemaa meeskonna pühendumist sellele, et ­perede seal veedetud aeg oleks parim. Pildil lustib Lotte teemapargi külalisega.
MTÜ Lääne-Eesti Turismi juhataja Sille Roomets kiitis Lottemaa meeskonna pühendumist sellele, et ­perede seal veedetud aeg oleks parim. Pildil lustib Lotte teemapargi külalisega. Foto: Urmas Luik

Eile õhtul jagati Hiiumaal Kassari puhkekeskuses Lääne-Eesti turismikonverentsil aastaauhindu: parimaks turismiarendajaks tunnistati Lottemaa teemapark ja aasta turismiteo tiitli pälvis Viirelaiu majakavahi puhkekompleksi arendus.

Tunnustuse pälvis veel mitu Pärnumaa ettevõtmist.

Parima turismiarendaja kategoorias jõudis teisele kohale tänavafestival ja kunstide öö Augustiunetus ning kolmas oli Pärnu muusikafestival.

Parimate turismitegude hulgas saavutas teise koha Pärnumaa maitsete aasta. Kolmanda koha hõivas Läänemaa turismi veebirakendus “Suvi Haapsalus”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles