Tõstamaa tohter õpetab raamatus terveks jääma (2)

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Veskimägi õpetab arstiraamatus keha jälgima ja õigel ajal arsti poole pöörduma.
Madis Veskimägi õpetab arstiraamatus keha jälgima ja õigel ajal arsti poole pöörduma. Foto: Mailiis Ollino

Tõstamaal töötav perearst Madis Veskimägi kirjutas oma 20aastasele perearstipraksisele toetudes raamatu haigustest, nende ravist, aga ennekõike sellest, kuidas terveks jääda.

300 lehekülge paks raamat “Vastuvõtt ilma järjekorrata” sai tegelikult valmis juba tänavu kevadel üleilmsel perearstide päeval. Nüüd saab Veskimägi uhkusega öelda, et seda on saatnud edu – teost on ostetud üle 3000 eksemplari. “See on hullumeelne number,” imestas Veskimägi kaubaks läinud raamatute hulga üle. “Olen seda raamatut plaaninud kirjutada aastaid ja kui kirjastus ettepaneku tegi, sai see lõpuks valmis.”

Müügiedu on raamatut saatnud hoolimata sellest – või just selle tõttu? –, et osta saab seda ainult postimüügi kaudu, levitajaiks naishääled telefonis: “Kas teile ütleb midagi perearst Madis Veskimägi nimi? Ta on kirjutanud ühe targa raamatu ...”

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles