Kuulake! Pärnu äsja loodud bändi Echolove singel liugleb 1990ndate britpop‘i lainetel

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Echolove’i muusika on enim mõjutatud Briti rokist: alates Led Zeppelinist ja lõpetades Oasisega.
Echolove’i muusika on enim mõjutatud Briti rokist: alates Led Zeppelinist ja lõpetades Oasisega. Foto: Elis Jurkatam

Hiljuti kokku tulnud Pärnu bänd Echolove, mille moodustavad 22aastane Georg Orover ja 21aastane Martin Mitt, avaldas teise singli “Pure Feeling”, mis kõlab kui nostalgialaks 1990ndate algusest, kui muusikaareenile tuli britpop.

“Pure Feeling” räägib tundest, mida me kõik ihkame, kuid väga harva tunneme. See on tunne, kui justkui oled leidnud enda kõige puhtamal kujul ja et sinu heaoluks ei ole midagi muud vaja kui lihtsalt olla sina ise,” iseloomustas Mitt üllitist.

Miti jutu järgi ongi Echolove’i muusika enim mõjutatud Briti rokist: alates Led Zeppelinist ja lõpetades Oasisega. “Muusika autor on peamiselt Georg, kes ammutab inspiratsiooni elust enesest. Mina hoolitsen percussion'i eest,” seletas ta kahe mehe tööjaotust.

Echolove’i mõlemad liikmed on musitseerinud eri koosseisudes seitse-kaheksa aastat. Juulis kokku tulnud Echolove’iga on laiema publikuni seni toodud kaks lugu.

“Praegu olemegi stuudioprojekt. Põhjus peitub selles, et me ei ole veel leidnud sobivat bassisti. Niipea kui leiaks bassimängija, astuksime lavale,” ütles Mitt, märkides, et huvilised bassimängijad võivad ühendust võtta bändi Facebooki lehekülje kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles