Politsei tabas Tootsis alaealist rünnanud mehe

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalmeedia gruppides hakkas levima hoiatus, et Pärnumaal sõidab valge kaubik ja selles viibivad üks või kaks meest võivad tirida lapsi autosse.
Sotsiaalmeedia gruppides hakkas levima hoiatus, et Pärnumaal sõidab valge kaubik ja selles viibivad üks või kaks meest võivad tirida lapsi autosse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Politsei tegi kindlaks mehe, kes ründas eelmise nädala lõpul Tootsis alaealist.

Täna hakkas sotsiaalmeedia gruppides levima hoiatus, et Pärnumaal sõidab valge kaubik ja selles viibivad üks või kaks meest võivad tirida lapsi autosse.

Hoiatuse edastaja kirjutas, et laupäeval tõmmati Tootsis sõidukisse umbes kümneaastast tüdrukut. “Õnneks möödamineja sekkus. Lapsel riided rebenesid ja ta oli juhtunust šokis,” kirjutas postituse autor.

Pärnu politseijaoskonna juhtuurija Kaire Kontsa sõnutsi sai politsei laupäeval teate, et Tootsi alevis oli mees tirinud alaealist last kapuutsist ja tõmmanud teda käest, mille järel mees oli autoga lahkunud.

“Tolle lapsega on kõik korras,” ütles Korts. “Mehele on esitatud kahtlustus avaliku korra raskes rikkumises ja menetluse käigus selgitatakse välja juhtumi täpsemad asjaolud.”

Kontsa väitel ei ole alust arvata, et auto või selles olnud täiskasvanu ohustaks kedagi teist.

Rohkem ei ole korrakaitsjaile samalaadseid teateid laekunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles