Tunnustuse pälvisid täiskasvanud õppurid ja koolitajad

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuses pagari-kondiitri eriala õpetav Terje Steinberg pälvis aasta koolitaja tiitli.
Pärnumaa kutsehariduskeskuses pagari-kondiitri eriala õpetav Terje Steinberg pälvis aasta koolitaja tiitli. Foto: Urmas Luik

Ruttu jagati täna pärastlõunal Tori kirikus täiskasvanud õppija nädala tunnustused kätte: külm ruum ei lubanud kauem pidulikul koosviibimisel olla. Kiitust jagati neljas kategoorias.

Aasta koolitaja laureaadiks saanud Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) pagari-kondiitri eriala õpetaja Terje Steinberg on teadmisi jaganud juba 15 aastat. Temas on sära, mis lisab koolitustele positiivsust – nii kirjeldasid Steinbergi tema kandidatuuri üles seadnud kolleegid. Tunnustatu märkis, et talle meeldib töötada nii õpilaste kui täiskasvanutega.

Peale kutsekoolis õppivate noorte juhendab Steinberg paar korda nädalas täiskasvanute kursusi. Nagu aasta koolitaja ütles, on täisealised õppima toonud küpsetamine kui meeldiv tegevus ja mõnus stressi­vaba keskkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles