Pärnumaa suurima ettevõtte juht pani ameti maha

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembrist Wendrest lahkunud tegevjuht Vahur Roosaar töötas ettevõttes tegevjuhina alates 2005. aastast.
Septembrist Wendrest lahkunud tegevjuht Vahur Roosaar töötas ettevõttes tegevjuhina alates 2005. aastast. Foto: Ants Liigus

Wendres 13 aastat juhatuse esimehe ja tegevjuhina töötanud Vahur Roosaar lahkus ametist septembri lõpus, detsembris asub tekstiili- ja mööblitehases tööle uus tegevjuht.

“Inimene on välja valitud ja ta alustab tööd 1. detsembril. Siis saame avalikustada tema nime. Seni täidan tegevjuhi kohustusi mina,” kommenteeris juhttöötaja vahetust Wendre omanik Peter Hunt.

Roosaare sõnutsi oli lahkumiseks mitu põhjust.

“Üks oli kindlasti see, et olid uued mõtted ja võimalused. Teine põhjus on see, et Wendres oli väga pikalt oldud, ja nägemus sellest, kuidas ettevõttega edasi minna – mis oleks kõige mõistlikum ja kasulikum – hakkasid nõukoguga järjest enam erinema,” selgitas ta.

“Tunduski õige aeg minna ja lasta kellelgi uuel omaniku suuniste järgi töötada. Praegu toimetan nõustaja rollis vaikselt ühe teise ettevõtte juures, mis Wendrega võrreldes on täiesti teistsuguses valdkonnas, ja plaane on igasuguseid. Eks näis, milline neist realiseerub,” rääkis Roosaar.

Pärnu Postimehe andmetel lõpetab täna Wendres töö ettevõtte tootmisdirektorgi ja aasta lõpus lahkub veel üks juhatuse liige. 

Roosaar töötas Wendres kokku 16 aastat ehk 2002. aastast. Juhatuse esimehena aastast 2005.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles