Kalev Vilgats: Tuksis nädalalõpp

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karikatuur.
Karikatuur. Foto: Andres G. Adamson

Viimastel su­vedel pärnakate augustit ilmestanud Weekend Festival näib olevat kõige kaduva teed läinud. Kuidas on võimalik, et pealtnäha üliedukas meelelahutusprojekt on osutunud korraga pankrotis olevaks? Või kuidas peaks nime­tama seisundit, kus korraldusmeeskond on lahti lastud ja ­esinejatele ja kellele kõigile veel pole tasu makstud? Tuksis nädalalõpp – screwed up week­end!

Tunnistan ausalt, et mul polnud sellest festivalist ei sooja ega külma, ilmselt pole vanus enam see. Toimumispäevad ei toonud märkimisväärselt sisse mu sõpradelegi. Tuttav kohvikupidaja märkis küll elavamat liikumist, aga ei pidanud seda kuigivõrd eriliseks. Nii et jutud sellest, kuidas Pärnu majutajad, toitlustajad, sõidutajad Week­end Festivalilt profiiti teenisid, võivad olla tublisti liialdatud.

Olin ise Läti poolel alkopoes tunnistajaks, kuidas asjalik seltskond festivalilisi Soomest sõitis autoga treppi, tegid tüüpilise valiku ja vurasid Eestisse tagasi, kiites, et Weekendiks on ettevalmistused tehtud. Põhi­lise tulude koorekorra riisusid ikkagi festivali korraldajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles