Pärnu vutinaised heitlevad Balti liigas pronksile

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond kaotas Balti liiga poolfinaalis Minski naiskonnale ja mängib pühapäeval pronksmedalitele.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond kaotas Balti liiga poolfinaalis Minski naiskonnale ja mängib pühapäeval pronksmedalitele. Foto: Urmas Luik

Pärnu jalgpalliklubi naiskond pidi Leedus naiste Balti liiga finaalturniiril tunnistama poolfinaalis Valgevene meistri ZFK Minski 8:0 paremust ja mängib ülehomme pronksile.

Põhiturniiri kindlalt võitnud Valgevene naiskond asus Radviliškise staadionil poolajavileks neljanda koha saanud Pärnu naiskonna vastu 3:0 juhtima ja lõi teisel poolajal pärnakate võrku veel viis palli.

Teises poolfinaalis lähevad täna õhtul Šiauliai staadionil vastamisi põhiturniiri teine ja kolmas naiskond: kohalik Gintra-Universitetas ja FC Flora.

Pühapäeval, 28. oktoobril selgitatakse välja lõplikud kohad. Kell 12 toimub kolmanda koha matš Radviliškise staadionil ja kell 15 algab finaal Šiauliai staadionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles