Teehooldajad valmistuvad lund ja lörtsi tõrjuma

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teede hooldajad on talve tulekuks valmis.
Teede hooldajad on talve tulekuks valmis. Foto: Marko Saarm

Riigi ilmateenistus prognoosib nädalavahetuseks Eestis lume- ja lörtsisadu ning teeolud muutuvad jäite tõttu halvaks. Teehooldusfirmad valmistuvad lahinguks ­lume ja libedusega ning politsei soovitab autoomanikel võimaluse korral vahetada sõidukitel rehvid või masin üldse koju jätta.

“Esimene lumi tuleb alati üllatusena ehk paljud autoomanikud ei ole jõudnud veel talverehve alla panna. See toob kaasa kiiruse langemise ja tavapärasest rohkem õnnetusi. Mina soovitan lume tulekul suverehvidega autode omanikel võimaluse korral sõit ära jätta või edasi lükata ning minna rehvitöökotta, kui ilm paraneb,” lausus politsei- ja piirivalveameti juhtkorrakaitseametnik Sirle Loigo.

Pärnus talvise teehoolduse eest vastutava aktsiaseltsi Teede REV-2 Grupi Pärnu hoolde üksuse juht Andres Kogeri sõnade kohaselt on nende firma lume- ja libedustõrjeks valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles