Kalev lõi Vapruse puuri täis

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaprus kaotas Kalevile kõik neli selle aasta omavahelist mõõduvõttu. Arhiivifoto.
Vaprus kaotas Kalevile kõik neli selle aasta omavahelist mõõduvõttu. Arhiivifoto. Foto: Lilli Tölp

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskonna meistriliiga 34. vooru mäng Tallinnas sealse Kalevi vastu ei pakkunud rõõmu, sest vastu tuli võtta 0:5 kaotus.

Kalev avas skoori 15. minutil, kui kiirrünnakul sai värava kirja Hannes Anier. 28. minutil toksas Daniil Ševjakovi tsenderduse võrku Hidetoshi Wakui. 38. minutil lõi oma teise värava Anier.

Teisel poolaja kümnendal minutil tõi Roman Sobtšenko kauglöök tabloole skoori 4:0. Viimase naela pärnakate kirstu lõi 75. minutil vahetusest mängu sekkunud Andre Järva.

Pärnakad asuvad kaks vooru enne meistriliiga lõppu tabelis 14 punktiga kümnendal kohal. Täna kolm punkti teeninud Kalev tõusis 27 punktiga seitsmendaks. Üheksandal kohal on 18 punktiga FC Kuressaare. Nende püüdmiseks tuleks pärnakatel kaks viimast mängu Nõmme Kalju ja Kuressaare vastu võita ja loota, et saarlased järgmises mängus Tartu Tammekat ei võida.

Vaprus kohtub meistriliiga eelviimases voorus reedel kodus Kaljuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles