Tammsaare ristmikul algab fooride vahetus

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai-Tammsaare ristmik.
Mai-Tammsaare ristmik. Foto: Mailiis Ollino

Pärnus liikuvatel autojuhtidel tasub homme Tammsaare ja Mai tänava ristmikul olla tähelepanelik, sest seal toimub valgusfooride vahetus.

Pärnus liikuvatel autojuhtidel tasub alates tänasest Tammsaare ja Mai tänava ristmikul olla tähelepanelik, sest seal toimub valgusfooride vahetus.

“Üritame foore vahetada nii kiiresti kui võimalik," sõnas linnavalitsuse liiklusspetsialist Toomas Tammela. Tööd algavad täna hommikul ja aega võib minna mõni nädal. Protsessi jooksul on vaja ka tänav mõneks tunniks sulgeda, kuid seda tehakse ajal, mil see liiklust kõige vähem häirib.

Kui foorid lülitatakse välja, tuleb ristmikul järgida liiklusmärke. Nende järgi on Tammsaare puiestee peatee. Kuna paljud autojuhid on harjunud Riia maantee fooride vältimiseks Mai tänavalt Tammsaare puiesteele keerama, võib neil pöörderajal palju aega kuluda. Seetõttu soovitab linnavalitsus tööde ajal Mai tänavalt Tammsaare puiesteele vasakpöörde tegemist vältida. Peale Maist Tammsaare puiesteele keeramise võib osutuda keeruliseks pööre Suur-Kuke tänavalt Tammsaare kasarmute poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles