Noortekoondises etendavad erilist rolli pärnakad

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Jasmini (paremalt teine) juhendamisel mängisid U17 koondises kohalikest noormeestest Märt Tammearu (1), Allar Keskülla (5), Richard Voogel (9) ja Mattias Rahuoja (10). Pärnakad Siim Orgvee (vasakul) ja Raul Reitergi (paremal) abistasid koondist.
Toomas Jasmini (paremalt teine) juhendamisel mängisid U17 koondises kohalikest noormeestest Märt Tammearu (1), Allar Keskülla (5), Richard Voogel (9) ja Mattias Rahuoja (10). Pärnakad Siim Orgvee (vasakul) ja Raul Reitergi (paremal) abistasid koondist. Foto: volley.ee

Esimese lumega saa­busid suvepealinna naaberriikide parimad noored võrkpalluridki. Nimelt toimusid nädalavahetusel spordihallis Balti karikavõistlused, millest võtsid osa Eesti, Läti, Leedu ja Soome tulevikutähed.

Tüdrukud võtsid mõõtu U14 ja U16, poisid U15 ja U17 vanuseklassis. Turniir algas eestlastele imeliselt, sest nii reedel lätlaste kui laupäeval leedukate vastu tunnistati vaid võite: kaheksast kaheksa!

Paraku lipsas üleeile sisse kaks kaotustki, kui U17 poisid ja U16 tüdrukud jäid alla soomlastele. Täiseduga panid nelja riigi turniiri kinni U16 tüdrukud ja U15 poisid. Vanemad poisid ja tüdrukud pidid leppima nelja tiimi osa­võtul hõbemedalitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles