Galerii: algasid Raudteevalitsuse villa rajamise ettevalmistustööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus Pikk 16 krundil on pihta hakanud Raudteevalitsuse villa ja selle kõrvale kontori- ja eluhoone rajamise ettevalmistustööd.

“Ettevalmistus algas eelmisel nädalal ja tööd algavad kolmapäeval. Vaiamasin on kohale toodud ja algab pinnase koorimine, kaevamine ja vaiade panek. Vaiade paigaldamine peaks algama novembri lõpus. Samuti valmistatakse sisssõidutee rajamist ette,” rääkis villa arendaja Vallo Palm.

“Vundamenditööde tähtaeg on planeeritud selle aasta lõppu, järgmise aasta algusessse. Valmimistähtaeg on endiselt 2020. aasta kevad,” lisas Palm.

Pikk 16 Raudteevalitsuse villa kõrval asuvate äri- ja elupindadega, mis luuakse arhitektuuribüroo BOA kavandi “Vahemees” alusel.
Pikk 16 Raudteevalitsuse villa kõrval asuvate äri- ja elupindadega, mis luuakse arhitektuuribüroo BOA kavandi “Vahemees” alusel. Foto: Arhitektuuribüroo BOA

Arenduse lõplik maksumus selgub mõne nädala pärast, kui on lõppenud läbirääkimised projekti eri osade üle. 

Villa teisest neljanda korruseni on kavandatud korterid 30ruutmeetristest ühetoalistest 81ruutmeetriste neljatoalisteni.

Raudteevalitsuse villa tuleb neljakorruseline 36 korteri ja esindus- ja büroopinnaga ligikaudu 4000ruutmeetrine maja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles