Pinksipoisid troonivad tipus

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Madis Moos, Ken Talpas-Taltsepp ja Mart Luuk tõid suvepealinna  meistritiitli.
Vasakult: Madis Moos, Ken Talpas-Taltsepp ja Mart Luuk tõid suvepealinna  meistritiitli. Foto: Erakogu

Pärnu spordikooli ja lauatennise­klubi Vint-90 noormehed Mart Luuk, Madis Moos ja Ken Talpas-Taltsepp tulid juunioride vanuseklassis võistkondlikult Eesti meistriks.

Seejuures kujunes finaal “vanade sõprade” narvalaste Narova vastu treener Andres Kulli jutu järgi lausa dramaatiliseks. Nimelt jäid pärnakad kolme punktini mängitavas finaalis 0:2 taha: esimeses matšis pidi kaotusekibedust tundma nii Pärnu klubi esireket, 16aastane Luuk kui paremuselt teine Moos.

Siis oli kord Talpas-Taltsepa käes, kes pinksitreeningutega tegi lõpparve juba juunis, kuid tõttas tiimivõistlustel veel Vint-90-le appi. “Poiss polnud pool aastat reketit käes hoidnud, aga aitas meid raskes seisus hädast välja,” tunnustas Kull 15aastast noorukit, kes nüüd mängib sulgpalli.

Talpas-Taltsepa esimene finaalipunkt Pärnu klubile andis indu Luugile ja Moosile, kes teises matšis tugevate narvalaste vastu enam ei vääratanud ja 3:2 tõid meistritiitli suvepealinna.

Treener tõstis kolmest poisist esile noorimat, Moosi, kes otsustavas matšis tõi kastanid tulest. “Arseni Farfarovskile ehk oma igipõlisele konkurendile on ta ikka alla jäänud, aga seekord ületas end kõvasti ja üllatas väga tugeva mänguga. Otsustava matši võitis lausa 11:5. Super töö!” kiitis Kull 14aastast poissi, kes peale pingpongi harrastab vutti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles